Usein kysytyt kysymykset

Pyrimme käsittelemään tilaukset viimeistään 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Toimitusaika riippuu paljon paketin toimittajasta. Yleinen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää.

Huomaathan kuitenkin, että sivuillamme on myynnissä sekä heti varastosta löytyviä tuotteita, että tehdastilaustuotteita, joiden toimitusaika on noin 3-4 viikkoa. 

Saat meihin parhaiten yhteyden WhatsApp-viestillä numerosta +358 (0) 40 140 8580 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected] Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti saman päivän aikana. Voit myös halutessasi soittaa numeroon 040 140 8580.

Tilauksen, jota ei ole lähetetty voit perua laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] Syitä tilauksen perumiselle ei tarvitse eritellä, tarvitsemme vain tilausnumeron ja ilmoituksen tilauksen perumisesta. Sähköposti tulee lähettää samasta osoitteesta, kuin tilauslomakkeelle annettu sähköpostiosoite.

Takuu vaihtelee tuotekohtaisesti 2-5 vuoden välillä. Takuuaika on mainittu tuotetiedoissa ja tuotepakkauksessa.

Kyllä voit! Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden kaikille tuotteille. Huomioithan kuitenkin seuraavat seikat ennen palautusta:

1. Tuote tulee olla käyttämätön ja täysin samassa kunnossa kuin lähettäessä.

2. Tuotepaketissa on mukana Postin palautustarra, käytäthän vain sitä palauttaessasi tuotteen.

3. Palautusta ennen sinun tulee olla yhteydessä meihin sähköpostitse [email protected]