Usein kysytyt kysymykset

Pyrimme käsittelemään tilaukset viimeistään 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Toimitusaika riippuu paljon paketin toimittajasta. Yleinen toimitusaika on noin 1-5 arkipäivää.

Huomaathan kuitenkin, että sivuillamme on myynnissä sekä heti varastosta löytyviä tuotteita, että tehdastilaustuotteita, joiden toimitusaika on noin 3-4 viikkoa. 

Saat meihin parhaiten yhteyden WhatsApp-viestillä numerosta +358 (0) 40 140 8580 tai sähköpostilla osoitteesta info@valoliike.fi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti saman päivän aikana. Voit myös halutessasi soittaa numeroon 040 140 8580.

Tilauksen, jota ei ole lähetetty voit perua laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@valoliike.fi. Syitä tilauksen perumiselle ei tarvitse eritellä, tarvitsemme vain tilausnumeron ja ilmoituksen tilauksen perumisesta. Sähköposti tulee lähettää samasta osoitteesta, kuin tilauslomakkeelle annettu sähköpostiosoite. Mikäli tilaus on jo ehditty toimittaa, lähetys tulee palauttaa asiakaspalautusohjeiden mukaisesti.

Takuu vaihtelee tuotekohtaisesti 2-5 vuoden välillä. Takuuaika on mainittu tuotetiedoissa ja tuotepakkauksessa.

Kyllä voit! Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden kaikille tuotteille. Huomioithan kuitenkin seuraavat seikat ennen palautusta:

1. Tuote tulee olla käyttämätön ja täysin samassa kunnossa kuin lähetettäessä. Tuotteeseen voi tutustua, mutta sitä ei voi ottaa käyttöön, mikäli aikoo palauttaa tuotteen. 

2. Palautuksesta tulee aina sopia etukäteen sähköpostitse info@valoliike.fi. Toimitamme sähköpostitse Postin palautustarran, jolla tuotteen voi lähettää. Käytäthän vain sitä palauttaessasi tuotteen.

3. Hyvitämme tilauksen summan tilillenne, kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja tarkistaneet sen kunnon. Huomioittehan, että vähennemmä palautettavasta summasta palautuksen aiheuttamat postikulut. 

4. Palautus ei koske yritysostoja.